Infratek bidrar till att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Vi bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur. Det rör sig om eldistribution, järnvägssystem, elsäkerhet, gatubelysning, laddstationer för elbilar eller tunnelsäkerhet. Infratek erbjuder många olika tjänster inom projektledning, kvalitetskontroll, montagearbete och underhåll. Vi är leverantörsoberoende och samarbetar med alla aktörer i branschen. Vi är ett lag på 1400 anställda, fördelat på 40 avdelningar i Norden, och en samlad omsättning på ca 3 miljarder NOK. Infratek expanderar och får ständigt nya projekt och uppdrag i Norge, Sverige och Finland. På Infratek jobbar vi gärna tvärs över landsgränser och mellan olika avdelningar i varje land. Infratek använder Facebook at work som plattform för intern kommunikation. Läs mer på www.infratek.se.

Till Division Järnvägssystem, drift och underhåll, söker nu Infratek Arbetsledare inom Banteknik till Hagalundsbangård och Stockholm Nord.

Rollen som arbetsledare banteknik

Som Arbetsledare Bana får du en viktig roll inom din teknikgren. Tillsammans med produktionsledaren(platschef) ansvarar du för planering, utförande, uppföljning och rapportering av åtgärder samt därtill hörande kostnadsbudget. Du får stor möjlighet att påverka då du driver, prioriterar, leder och fördelar arbetet inom din teknikgren i respektive projekt.  Inom teknikgren Bana arbetar ca 20 personer och tillkommande resurser från underentreprenörer. Tillsammans med övriga arbetsledare löser du eventuella problem som kan dyka upp under en arbetsdag. Uppföljning av kvalitet, arbetsmiljö och säkerhet ingår även i ditt dagliga arbete. 

Vem är du?

Vi ser att du är en ledare som tar initiativ, är driven och trivs med att leda, utveckla och motivera dina kollegor men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande sätt och kan skapa en god relation till dina kollegor. Du är självgående, lösningsorienterad och handlingskraftig. Duktig på att organisera och strukturera arbetet och har en god känsla för ekonomi, produktionsteknik och logistikflöden.

Du har en banteknisk utbildning samt några års praktisk erfarenhet inom teknikområdet Bana. Du uppfyller de särskilda hälsokraven som gäller för säkerhetsarbeten på järnväg samt har B-körkort. Du har kännedom om Trafikverkets eller SL:s regler och förordningar samt viss kunskap i Bessy och/eller Ofelia är meriterande. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

 

På Infratek är en kollega alltid nära och vi har kul tillsammans. Prestigelösheten och hjälpsamheten går som en röd tråd genom företaget och vi ställer upp för varandra och vill att det ska gå bra för alla. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Vi ser med stor ödmjukhet på jobbet som utförs och vet att det alltid finns mer att lära. Utmaningar och problem löser vi tillsammans. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Oavsett roll arbetar vi med siktet inställt på leverans. Det finns en produktiv vilja i varje utförd uppgift, med nöjd kund och slutkund som det huvudsakliga målet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Välkommen med din ansökan redan idag, urvalet sker löpande!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2016/9
Kontakt
  • Cecilia Lycke, avdelningschef, 070-726 05 38
Publicerat 2017-06-12
Sista ansökningsdag 2017-08-13

Tilbake til ledige stillinger