På Infratek är vi yrkesskickliga, leveransfokuserade och verkar för att det moderna samhället i Sverige, Norge och Finland ska fungera så bra som möjligt. Infratek bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning. Infratek ägs av VINCI Energies, ett av sex affärsområden inom den franska industrikoncernen VINCI som har omkring 190 000 anställda över hela världen.

 

 

Infratek söker nya medarbetare som eltekniker till vår affärsenhet Järnväg, drift och underhåll Stockholm Nord och Hagalundsbangård samt projektverksamhet. Du kommer att tillhöra en avdelning med hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade medarbetare som tillsammans skapar ett starkt team med positiv stämning.

 

Rollen som eltekniker

Du kommer att arbeta med om- och nybyggnation samt med drift och underhåll inom järnväg. Du kan komma att ha beredskap för felavhjälpning där det inte är ovanligt med arbete både på helger och på nätter.

Vem är du?

För att trivas i den här rollen är du kundorienterad, flexibel och kan anpassa dig efter förändrade omständigheter utan att kompromissa med säkerhet och kvalitet. Du är självgående, handlingskraftig, noggrann och stresstålig. Vi värdesätter god social kompetens och kommunikationsförmåga liksom att du har ett personligt driv för att utvecklas.

Du har eltekniskt gymnasium. Du uppfyller de särskilda hälsokraven som gäller för säkerhetsarbeten på järnväg samt har B körkort, C körkort är meriterande. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Yrkeserfarenhet från kontaktledning på järnväg eller annan högspänningsanläggning är meriterande. 

 

På Infratek är en kollega alltid nära och vi har kul tillsammans. Prestigelösheten och hjälpsamheten går som en röd tråd genom företaget och vi ställer upp för varandra och vill att det ska gå bra för alla. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Vi ser med stor ödmjukhet på jobbet som utförs och vet att det alltid finns mer att lära. Utmaningar och problem löser vi tillsammans. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Oavsett roll arbetar vi med siktet inställt på leverans. Det finns en produktiv vilja i varje utförd uppgift, med nöjd kund och slutkund som det huvudsakliga målet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Välkommen med din ansökan redan idag, urvalet sker löpande!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2016/11
Kontakt
  • Cecilia Lycke, avdelningschef, 070- 726 05 38
Publicerat 2017-09-11
Sista ansökningsdag 2017-12-04

Tilbake til ledige stillinger