Infratek bidrar till att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Vi bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur. Det rör sig om eldistribution, järnvägssystem, elsäkerhet, gatubelysning, laddstationer för elbilar eller tunnelsäkerhet. Infratek erbjuder många olika tjänster inom projektledning, kvalitetskontroll, montagearbete och underhåll. Vi är leverantörsoberoende och samarbetar med alla aktörer i branschen. Vi är ett lag på 1400 anställda, fördelat på 40 avdelningar i Norden, och en samlad omsättning på ca 3 miljarder NOK. Infratek expanderar och får ständigt nya projekt och uppdrag i Norge, Sverige och Finland. På Infratek jobbar vi gärna tvärs över landsgränser och mellan olika avdelningar i varje land. Infratek använder Facebook at work som plattform för intern kommunikation. Läs mer på www.infratek.se.

 

Rollen som ställverkskonstruktör - mek (40-400 kV)

innebär att du ingår i en eller flera projektgrupper med ansvar för att konstruera elektromekaniska ställverkslösningar för allt från om- och tillbyggnad till helt nya distributions- och transmissionsanläggningar, 40-400 kV. Till din hjälp kommer du att ha moderna datorbaserade konstruktionsverktyg samt erfarna kollegor.

Din stationeringsort blir Malmö eller Västerås, men annan placeringsort kan bli aktuell.

Vem är du?

Troligtvis har du några års erfarenhet som mekanisk konstruktör av ställverk och är van att arbeta såväl självständigt som i grupp. Alternativt har du en bakgrund som ställverksmontör eller liknande och vill utvecklats till att arbeta med konstruktionsuppdrag. För att passa och trivas hos oss är du en noggrann och självgående personlighet.

Då våra kunder finns i de nordiska länderna och våra leverantörer runt om i världen förväntas du kunna kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska.

Resor förekommer så B-körkort är ett krav.

Närvaro, arbetsglädje och rörelse  

Det är våra kärnvärden som sätter kulturen och karaktären på Infratek. Att vara synlig och finnas till hands för såväl kunder som kollegor, att ha nära till skratt och uppmuntra varandra, och att vara flexibel i en bransch som ständigt rör på sig – det är Infratek.

Du som medarbetare är vår absolut viktigaste tillgång. För att säkerställa att du får en bra start på Infratek har vi ett utbildningsprogram där du introduceras till allt från vilken roll vi har i samhället till hur du löser praktiska uppgifter i vardagen. Genom att använda Facebook at work som ett komplement till vårt intranät, skapar vi även en transparent och öppen kultur där det är högt i tak och allas röst blir hörd. Det är viktigt för oss.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2016/49
Kontakt
  • Eric Gustafsson, Produktionsledare, 070 6920349
Publicerat 2016-12-16
Sista ansökningsdag 2017-03-31

Tilbake til ledige stillinger