Infratek Sverige AB

Infratek är en del av VINCI Energies – ett nätverk av 70 000 dedikerade kollegor världen över. Tillsammans jobbar vi för att göra strömförsörjningen säkrare och mer effektiv – från design till underhåll och drift.
www.infratek.se www.vinci-energies.com

 

Rollen som Provare/Drifttagare (40-400 kV)

Du ansvarar för provtagning av framför allt distributions- och transmissionsanläggningar, 40-400 kV, samt att ta i drift el- och kontrollutrustningar inför spänningssättning. Underhållsprovning av reläskydd samt provning av annan utrustning kan förekomma.

Vår region täcker ett stort området i syd- och mellansverige, så du kommer endera att utgå från något av våra kontor eller från hemmet.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett öppet sinne för olika utmaningar. Som person är du initiativrik, noggrann och har en vilja att utvecklas. Du trivs både med att arbeta i grupp och självständigt, samt har förmåga att bemöta kunder och beställare på ett professionellt sätt.

För att lyckas i rollen som provare/drifttagare bör du ha praktisk erfarenhet från branschen, eller så har du mångårig erfarenhet som konstruktör av kontrollanläggningar inom stam- och regionnät.

Då våra kunder finns i de nordiska länderna och våra leverantörer runt om i världen förväntas du kunna kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska.

Tjänsten innebär resor så B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Närvaro, arbetsglädje och rörelse  

Det är våra kärnvärden som sätter kulturen och karaktären på Infratek. Att vara synlig och finnas till hands för såväl kunder som kollegor, att ha nära till skratt och uppmuntra varandra, och att vara flexibel i en bransch som ständigt rör på sig – det är Infratek.

Du som medarbetare är vår absolut viktigaste tillgång. För att säkerställa att du får en bra start på Infratek har vi ett utbildningsprogram där du introduceras till allt från vilken roll vi har i samhället till hur du löser praktiska uppgifter i vardagen. Genom att använda Facebook at work som ett komplement till vårt intranät, skapar vi även en transparent och öppen kultur där det är högt i tak och allas röst blir hörd. Det är viktigt för oss.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2016/55
Kontakt
  • Eric Gustafsson, 070 6920349
Publicerat 2016-12-16
Sista ansökningsdag 2017-03-17

Tilbake til ledige stillinger