Infratek Sverige AB

Infratek är en del av VINCI Energies – ett nätverk av 70 000 dedikerade kollegor världen över. Tillsammans jobbar vi för att göra strömförsörjningen säkrare och mer effektiv – från design till underhåll och drift.
www.infratek.se www.vinci-energies.com

Rollen som ställverksmontör

ingår i en avdelning inom Infratek som arbetar med ställverks-, och transformatorstationsprojekt i södra Sverige, från anbud till driftklar anläggning.

Du kommer att arbeta i ett team med andra montörer, konstruktörer, provare och projektledare i olika konstellationer beroende på projektets storlek och omfattning. Du får möjlighet att montera såväl signalkablage och ställverk som högspänningsapparater och kraftkablage utomhus.

Medvetenhet om din och andras säkerhet är en självklarhet.

Vem är du?

Gillar du ett varierande arbete med stor frihet under ansvar och där noggrannhet och lagspel är viktiga faktorer för framgång? Då är rollen som ställverksmontör hos oss på Infratek något för dig.

Din sociala kompetens och samarbetsförmåga bidrar i dina dagliga kontakter i projektteamet och du utför ditt arbete på site med driv, god planering och känsla för helheten.

Teknisk elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande är ett krav. Erfarenhet av tidigare arbete som distributionselektriker är starkt meriterande.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

  

Närvaro, arbetsglädje och rörelse  

Det är våra kärnvärden som sätter kulturen och karaktären på Infratek. Att vara synlig och finnas till hands för såväl kunder som kollegor, att ha nära till skratt och uppmuntra varandra, och att vara flexibel i en bransch som ständigt rör på sig – det är Infratek.

Du som medarbetare är vår absolut viktigaste tillgång. För att säkerställa att du får en bra start på Infratek har vi ett utbildningsprogram där du introduceras till allt från vilken roll vi har i samhället till hur du löser praktiska uppgifter i vardagen. Genom att använda Facebook at work som ett komplement till vårt intranät, skapar vi även en transparent och öppen kultur där det är högt i tak och allas röst blir hörd. Det är viktigt för oss.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Eksjö
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2017/8
Kontakt
  • Kristoffer Ekman, 073 0221008
Publicerat 2017-02-17
Sista ansökningsdag 2017-08-20

Tilbake til ledige stillinger