Infratek bidrar till att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Vi bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur. Det rör sig om eldistribution, järnvägssystem, elsäkerhet, gatubelysning, laddstationer för elbilar eller tunnelsäkerhet. Infratek erbjuder många olika tjänster inom projektledning, kvalitetskontroll, montagearbete och underhåll. Vi är leverantörsoberoende och samarbetar med alla aktörer i branschen. Vi är ett lag på 1400 anställda, fördelat på 40 avdelningar i Norden, och en samlad omsättning på ca 3 miljarder NOK. Infratek expanderar och får ständigt nya projekt och uppdrag i Norge, Sverige och Finland. På Infratek jobbar vi gärna tvärs över landsgränser och mellan olika avdelningar i varje land. Infratek använder Facebook at work som plattform för intern kommunikation. Läs mer på www.infratek.se.

 

Vill du vara med och säkra svensk infrastruktur? Vi söker ambitiösa ledare som har analytisk förmåga och ett moget ledarskap och som tar ansvar för sin egen och andras utveckling.

Vi söker dig som är initiativtagare och bra på att kommunicera. Du är driven som person och trivs med att leda, utveckla och motivera dina kollegor – att jobba i ett team som tillsammans vill framåt. Du är prestigelös och bidrar gärna med din egen kompetens till andra och jobbar för att hela koncernen ska bli starkare och fortsätta växa. Du agerar på ett förtroendeingivande sätt och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor. Att vara självgående, lösningsorienterad kommer naturligt för dig och du trivs i en miljö med struktur, där logistikflöden fungerar. Du ser helheten men har huvudfokus på ett den operativa verksamheten ska fungera så effektivt som möjligt.

Du har bakgrund inom järnväg med erfarenhet inom teknikområdena bana, el eller signal. Du har erfarenhet av att arbeta som arbetschef, projektledare, platschef alternativt arbetsledare och har god känsla för ekonomi.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/15
Kontakt
  • Tobias Lindblad, avdelningschef , 070 - 692 04 01
Publicerat 2017-03-21
Sista ansökningsdag 2017-08-31

Tilbake til ledige stillinger