Infratek Sverige AB

Infratek är en del av VINCI Energies – ett nätverk av 70 000 dedikerade kollegor världen över. Tillsammans jobbar vi för att göra strömförsörjningen säkrare och mer effektiv – från design till underhåll och drift.
www.infratek.se www.vinci-energies.com

Nu söker vi en HR-partner till Infratek för att förstärka vårt HR-team! Stationeringsort Stockholm.

Du kommer att rapportera till HR-chef Sverige och blir en del av ett ambitiöst och positivt HR-team.

Vi söker dig som kan vara ett både operativt och strategiskt bollplank till våra chefer men även har flera års erfarenhet av det operativa arbetet inom hela HR-cykeln från anställning till avslut.

Du kommer att bidra till vår ambition att stärka vårt arbetsgivarvarumärke för att stå rustade inför vår tillväxtstrategi.

Förutom stöd till företagets chefer kommer du att delta och driva varierande HR-projekt själv eller tillsammans med kollegor.

 

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering så vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse för detta. Är du dessutom certifierad i MAP och Matrigma är det positivt men inget krav.

 

Vi erbjuder

En spännande utmaning i en växande bransch och i ett bolag med tillväxtplaner! Du kommer att få möjlighet till god personlig och professionell utveckling i en Nordisk organisation. Arbetstiden är flexibel och arbetsmiljön trevlig och informell. 

Vem är du?

  • Du har hög förmåga att skapa goda relationer internt och externt
  • Du har god förmåga att coacha och utveckla andra
  • God förmåga att ta till sig helheten och att bidra till ett strategiskt perspektiv
  • Du ser det som en självklarhet att bidra till företagets affärsmässiga utveckling

 

Vi tänker att du har minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete på liknande nivå.

Du har utbildning i personalvetenskap/HR på högskolenivå eller motsvarande förvärvad kunskap.

Ett stort mått av uthållighet och förmågan att se det större perspektivet är avgörande för att över tid utveckla HR-arbetet i linje med Infrateks strategiska ambitioner.

Vi har verksamhet på flera orter varpå resor 1-2 dagar i veckan kommer att förekomma i tjänsten.

På Infratek är en kollega alltid nära och vi har kul tillsammans. Prestigelösheten och hjälpsamheten går som en röd tråd genom företaget och vi ställer upp för varandra och vill att det ska gå bra för alla. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Vi ser med stor ödmjukhet på jobbet som utförs och vet att det alltid finns mer att lära. Utmaningar och problem löser vi tillsammans. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Oavsett roll arbetar vi med siktet inställt på leverans. Det finns en produktiv vilja i varje utförd uppgift, med nöjd kund och slutkund som det huvudsakliga målet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/31
Kontakt
  • Linda Pettersson, 070-684 44 24
Publicerat 2017-06-01
Sista ansökningsdag 2017-09-03

Tilbake til ledige stillinger