Infratek Sverige AB

Infratek är en del av VINCI Energies – ett nätverk av 70 000 dedikerade kollegor världen över. Tillsammans jobbar vi för att göra strömförsörjningen säkrare och mer effektiv – från design till underhåll och drift.
www.infratek.se www.vinci-energies.com

Infratek ska från 1 januari 2018 och minst fem år framöver ansvara för drift, service och underhållsarbeten i Ellevios lokal- och regionnät i Stockholm, Täby, Lidingö och Ekerö.

Avtalet gäller drift, service och underhållsarbeten innefattande felavhjälpning, underhåll av stationer och kablar, mindre entreprenader och servicearbeten med schakt.

Infratek söker projektledare som vill vara med om att utveckla verksamheten och avtalet men också branschen under åren framöver. Du kommer att tillhöra en avdelning med hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade medarbetare som tillsammans skapar ett starkt team med positiv stämning.

 

Rollen som Projektledare

Som projektledare inom elkraft på Infratek är du ansvarig för både den tekniska och ekonomiska delen av dina projekt. Projekten innebär om- och nybyggnad av Stockholms växande elnät, till exempel exploatering då vi förser nybyggnadsområden med kraftförsörjning till nya bostadsområden och moderniseringsprojekt för ett säkrare elnät.

I arbetet ingår att driva projekt på beställning av vår ramavtalskund, där merparten av frågorna kommer berör mark- och anläggning. Vår förväntning är att dessa projekt drivs på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Du arbetar med kalkyl av framtida uppdrag, planerar resurser för utförandet och driver löpande uppföljningar med ansvar för kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du agerar på ett förtroendegivande sätt och skapar goda relationer med interna samt externa parter.

Du är ansvarig för helheten, från kravställning till leverans. Dina arbetsuppgifter kan bl.a. vara att:

  • Planera och leda projekt inom elkraftområdet, med fokus på mark- och anläggning
  • Fatta ekonomiska och tekniska beslut i projekten
  • Kontinuerligt planera resurser i utförandefasen
  • Utveckla långsiktiga och lönsamma relationer med beställare och samarbetspartners
  • Ansvara för kommunikationen med de berörda parterna

 

Vem är du?

Vi söker Dig som har erfarenhet av projektledning inom elkraft, bygg- eller markentreprenad. Kanske har du tidigare jobbat som projektingenjör inom mark och anläggning och vill ta nästa kliv inom projektledning? Vi erbjuder en tjänst där du får vara med och själv påverka din egen utveckling.

För att lyckas i rollen behöver du ha förståelse för affären, god planeringsförmåga och kunskap inom markentreprenad. Vi ser gärna att du kan motivera människor i din omgivning genom ditt ledarskap. Du agerar när andra tvekar, vill din omgivning väl och förmedlar förtroende i din kommunikation. Som projektledare förutsätter vi att du klarar av operativ problemlösning och ser det som ett naturligt inslag i din vardag. Kunskaper i entreprenadjuridik är nödvändig. Minst tre årsarbetslivserfarenhet från relevanta branscher och B-körkort är ett krav. Övriga meriterande kunskaper är till exempel AMA, AB/ABT.

 

På Infratek är en kollega alltid nära och vi har kul tillsammans. Prestigelösheten och hjälpsamheten går som en röd tråd genom företaget och vi ställer upp för varandra och vill att det ska gå bra för alla. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Vi ser med stor ödmjukhet på jobbet som utförs och vet att det alltid finns mer att lära. Utmaningar och problem löser vi tillsammans. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Oavsett roll arbetar vi med siktet inställt på leverans. Det finns en produktiv vilja i varje utförd uppgift, med nöjd kund och slutkund som det huvudsakliga målet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/35
Kontakt
  • Jonas Tjäder, avdelningschef, 070- 692 41 72
Publicerat 2017-09-04
Sista ansökningsdag 2017-12-04

Tilbake til ledige stillinger