Infratek bidrar till att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Vi bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur. Det rör sig om eldistribution, järnvägssystem, elsäkerhet, gatubelysning, laddstationer för elbilar eller tunnelsäkerhet. Infratek erbjuder många olika tjänster inom projektledning, kvalitetskontroll, montagearbete och underhåll. Vi är leverantörsoberoende och samarbetar med alla aktörer i branschen. Vi är ett lag på 1400 anställda, fördelat på 40 avdelningar i Norden, och en samlad omsättning på ca 3 miljarder NOK. Infratek expanderar och får ständigt nya projekt och uppdrag i Norge, Sverige och Finland. På Infratek jobbar vi gärna tvärs över landsgränser och mellan olika avdelningar i varje land. Infratek använder Facebook at work som plattform för intern kommunikation. Läs mer på www.infratek.se.

Är du intresserad av att höja din kompetens inom elteknik?

Vi söker en person som har jobbat ett par år som installationselektriker och som är intresserad av att jobba med elkraft i framtiden.

Som distributionselektriker på Infratek ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att självständigt driva installationsarbetet inom elkraft. Vi arbetar med installationer och underhåll av elnätet och arbetar på spänningsnivåer från 0,4 kV upp till 24 kV. Arbetsuppgifter kan innebära allt från nyanslutningar av kraft kablar till exploateringsområden samt om- eller nybyggnation av Stockholms elnät. I rollen ingår löpande kommunikation med projektledare, beställare, tekniker och leverantörer.

Vem är du?

Vi ser denna tjänst som en möjlighet för rätt person att utvecklas inom företaget och att på sikt ta nästa kliv i karriären på Infratek. Vi söker dig som har förmågan att planera din vardag både kort- och långsiktigt. Du driver egna initiativ och agerar när andra tvekar. Vi vill att du är konstruktiv i din kommunikation och entusiastisk även i tuffa situationer då du får lysa med din problemlösningsförmåga. Dessutom bör du förstå vikten av att samarbeta och att bygga goda relationer med dina kunder och kollegor.

Vi erbjuder utöver kollektivavtalsbaserade förmåner friskvårdsbidrag, möjlighet till hemgaragering, och möjligheten att bygga på din tekniska kompetens genom utbildning och kompetensutvecklande aktiviteter.

Vi ser att du har en YH- eller gymnasieutbildning som installationselektriker alternativt motsvarande erfarenhet, dessutom minst 2 års arbetslivserfarenhet av en liknande tjänst. B-körkort är en förutsättning för tjänsten. Meriterande med allmän behörighet.

Vilka är vi?

På Infratek är en kollega alltid nära och vi har kul tillsammans. Prestigelösheten och hjälpsamheten går som en röd tråd genom företaget och vi ställer upp för varandra och vill att det ska gå bra för alla. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Vi ser med stor ödmjukhet på jobbet som utförs och vet att det alltid finns mer att lära. Utmaningar och problem löser vi tillsammans. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Oavsett roll arbetar vi med siktet inställt på leverans. Det finns en produktiv vilja i varje utförd uppgift, med nöjd kund och slutkund som det huvudsakliga målet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/42
Kontakt
  • Jonas Tjäder, avdelningschef, 070-692 41 72
Publicerat 2017-09-04
Sista ansökningsdag 2017-12-04

Tilbake til ledige stillinger