Infratek Sverige AB

Infratek är en del av VINCI Energies – ett nätverk av 70 000 dedikerade kollegor världen över. Tillsammans jobbar vi för att göra strömförsörjningen säkrare och mer effektiv – från design till underhåll och drift.
www.infratek.se www.vinci-energies.com

 

Infratek ska från 1 januari 2018 och minst fem år framöver ansvara för drift, service och underhållsarbeten i Ellevios lokal- och regionnät i Stockholm, Täby, Lidingö och Ekerö.

Avtalet gäller drift, service och underhållsarbeten innefattande felavhjälpning, underhåll av stationer och kablar, mindre entreprenader och servicearbeten med schakt.

Infratek söker beredare som vill vara med om att utveckla verksamheten och avtalet men också branschen under åren framöver. Du kommer att tillhöra en avdelning med hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade medarbetare som tillsammans skapar ett starkt team med positiv stämning.

I arbetet ingår att:

  • hitta tekniska lösningar
  • markägarkontakter
  • nätberäkningar
  • ekonomiska kalkyler
  • kontakter med kunder och myndigheter
  • materialbeställningar
  • dokumentation och uppföljning
  • medvetenhet om din och andras säkerhet är en självklarhet. 

Du kommer att ta fram underlag för offerter och anbud, kvalitetssäkra beredningar enligt EBR-standard och kundens ställda krav samt att vara ett stöd till, och bidra till att utveckla verksamheten och avtalet.

 

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av beredning och projektörskunskap, CAD-vana, erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete samt kännedom om EBR. 

Då beredningarna utförs i datormiljö är det viktigt att du har datorvana och kan hantera de vanligaste programvarorna. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort B är ett krav, resor i tjänsten kommer att vara vanligt förekommande.

Vi ser att du som person är affärsmässig och en engagerad lagbyggare som ställer tydliga krav samtidigt delar du med dig av dina erfarenheter på ett prestigelöst och pedagogiskt sätt.  Att du som person är analytisk, noggrann och strukturerad är egenskaper som vi vädersätter högt

På Infratek är en kollega alltid nära och vi har kul tillsammans. Prestigelösheten och hjälpsamheten går som en röd tråd genom företaget och vi ställer upp för varandra och vill att det ska gå bra för alla. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Vi ser med stor ödmjukhet på jobbet som utförs och vet att det alltid finns mer att lära. Utmaningar och problem löser vi tillsammans. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Oavsett roll arbetar vi med siktet inställt på leverans. Det finns en produktiv vilja i varje utförd uppgift, med nöjd kund och slutkund som det huvudsakliga målet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/52
Kontakt
  • Klas Albinsson, 070- 692 10 35
Publicerat 2017-09-05
Sista ansökningsdag 2017-12-04

Tilbake til ledige stillinger