På Infratek är vi yrkesskickliga, leveransfokuserade och verkar för att det moderna samhället i Sverige, Norge och Finland ska fungera så bra som möjligt. Infratek bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning. Infratek ägs av VINCI Energies, ett av sex affärsområden inom den franska industrikoncernen VINCI som har omkring 190 000 anställda över hela världen.

Vi ser ökade investeringar hos våra kunder och Infratek har fått och kommer att få än mer ökade projektvolymer framöver. För att kunna leva upp till våra mål söker vi nu ytterligare distributionselektriker för arbete i våra kundprojekt inom nybyggnation och underhåll på elnätdistribution från 0,4kV till 40kV. Våra kunder är stora och små nätbolag, industrier, kommuner och kraftproducenter -alla i behov av vårt kunnande och våra tjänster. Vi söker därför en driftig person som vill vara med i en långsiktig satsning att utveckla vårt gäng.

Rollen som Distributionselektriker

Tjänsten som distributionselektriker är placerad i Malmö men du utgår i ditt dagliga arbete från hemmet och omfattar kabel- och luftledningsarbete i Skåne, Halland och södra Småland.

Du kommer arbeta i ett team med andra montörer, maskinister, beredare och projektledare i olika konstellationer beroende på projektets storlek. Din sociala kompetens och samarbetsförmåga bidrar i dina dagliga kontakter i teamet, med kunder och markägare. Du utför ditt arbete i fält med driv, god planering och känsla för helheten. Du skall trivas med att ha ett fritt arbete där större delen av arbetstiden är förlagd utomhus.

Medvetenhet om din och andras säkerhet är en självklarhet.

Vem är du?

Teknisk elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande är ett krav. Erfarenhet av tidigare arbete som distributionselektriker är starkt meriterande.

B-körkort är ett krav för tjänsten. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som trivs med att ta ansvar, som gillar förändring och ser nyttan av att hitta mer effektiva lösningar på vanligt förekommande problem. Du är van att arbeta enligt EBR, ESA 14 och starkströmsföreskrifterna.

BE körkort, Allmän behörighet samt certifierad i AMS-arbete är meriterande.

På Infratek är en kollega alltid nära och vi har kul tillsammans. Prestigelösheten och hjälpsamheten går som en röd tråd genom företaget och vi ställer upp för varandra och vill att det ska gå bra för alla.

Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Vi ser med stor ödmjukhet på jobbet som utförs och vet att det alltid finns mer att lära. Utmaningar och problem löser vi tillsammans. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Oavsett roll arbetar vi med siktet inställt på leverans. Det finns en produktiv vilja i varje utförd uppgift, med nöjd kund och slutkund som det huvudsakliga målet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Tjänsten utgår från hemmet
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2017/53
Kontakt
  • Anders Ericsson Avdelningschef, 070-2131523
Publicerat 2017-09-05
Sista ansökningsdag 2017-11-12

Tilbake til ledige stillinger