Infratek Sverige AB

Infratek är en del av VINCI Energies – ett nätverk av 70 000 dedikerade kollegor världen över. Tillsammans jobbar vi för att göra strömförsörjningen säkrare och mer effektiv – från design till underhåll och drift.
www.infratek.se www.vinci-energies.com

Rollen som Beredare

Som beredare på Infratek kommer du att planera ny- och ombyggnationsprojekt i våra kunders lokalnät. Du kommer vara verksam i det större Stockholmsområdet med fokus på Norrort. I detta arbete ingår bland annat att hitta lämpliga tekniska lösningar, göra ekonomiska kalkyler enligt EBR-metoden, samt att ta nödvändiga kontakter med kunder och myndigheter. I det dagliga arbetet ingår även hanteringen av tillstånd, remisser och intrångsersättningar.

Beredningsfunktionen är en del av projektgenomförandet vid om- och nybyggnationer av vårt elnät. Som Beredare ansvarar du för materialberedning och att i detalj planera projekten med hänsyn tagen till de praktiska förutsättningarna i fält.

Vem är du?

För att lyckas tror vi att du är ingenjör, montör eller gymnasieelektriker, inriktning elkraft med bra betyg, alternativt har du relevant kompetens och ett par års erfarenhet av arbete med elnät. Meriterande är det om du har erfarenhet av högspännings- och lågspänningsledningar upp till 24 kV. Även erfarenhet av EBR konstruktioner, ESA och starkströmsföreskrifter ses som fördelaktigt.

Som person är du social, engagerad med en god förmåga att samarbeta och förmedla kunskap. Du har projektledarens helhetssyn kombinerat med detaljkontroll och ett strukturerat arbetssätt. Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Du behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Du har gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ett brinnande intresse för framtidens elnät. Bra datorvana krävs och det är meriterande om du har projektledning med dig och/eller är diplomerad beredare. Placeringsort i Järfälla.

 

Välkommen med din ansökan redan idag, urvalet sker löpande!

På Infratek är en kollega alltid nära och vi har kul tillsammans. Prestigelösheten och hjälpsamheten går som en röd tråd genom företaget och vi ställer upp för varandra och vill att det ska gå bra för alla. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Vi ser med stor ödmjukhet på jobbet som utförs och vet att det alltid finns mer att lära. Utmaningar och problem löser vi tillsammans. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Oavsett roll arbetar vi med siktet inställt på leverans. Det finns en produktiv vilja i varje utförd uppgift, med nöjd kund och slutkund som det huvudsakliga målet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Järfälla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/59
Publicerat 2017-09-25
Sista ansökningsdag 2017-10-25

Tilbake til ledige stillinger