Infratek Finland, ,

Asentajia

 

Työtehtävät käsittävät sähkönjakeluverkoston kunnossapito- ja rakentamistöitä sekä viankorjaustehtäviä myös työajan ulkopuolella. Sähköalan peruskoulutus ja alan työkokemus antavat hyvät valmiudet työssä menestymiselle ja siinä kehittymiselle. Työhön sisältyvät asiakaskohtaamiset muodostavat merkittävän osan työpäivästä ja sosiaaliset taidot ovatkin tärkeä menestymisen edellytys.

Katsomme eduksi, jos sinulla on voimassa olevat Työturvallisuus-, Ensiapu-, Sätky-, ja Tieturva 1 – kortit.

 

 

Suunnittelijaa:

 

Tehtäviisi kuuluvat jakeluverkon maasto- ja verkonsuunnittelu, materiaalisuunnittelu sekä lupa-asioiden ja maankäyttösopimusten hoitaminen. Sähkö- tai maanmittausalan koulutus antaa hyvät valmiudet tehtävään. Kokemus vastaavista suunnittelutehtävistä ja Trimble NIS - verkkotietojärjestelmän tunteminen katsotaan eduksi.

 

Työnjohtajaa:

Tehtäviisi kuuluu päivittäisen toiminnan johtaminen, työntekijäresursseista huolehtiminen, yhteydenpito asiakkaisiin ja urakoitsijoihin sekä toiminnan kehittäminen yhteistyössä muiden työnjohtajien ja alaistesi kanssa. Toimit alueesi asentajien lähiesimiehenä. Sähköalan insinöörin koulutus antaa hyvät valmiudet työnjohtajan toimeen ja arvostamme vankkaa kokemusta urakointi- ja kunnossapitoliiketoiminnasta. Lisäksi edellytämme sinulta prosessiosaamista, yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa sekä ennakoivaa työotetta.

 

Kaikissa tehtävissä edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, yhteistyökykyä ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Toimipaikkasi kaikissa edellä mainituissa tehtävissä on Tampereen seutu. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

 

Tarjoamme kilpailukykyisen korvauksen sekä hyvät työsuhde-edut. Matala organisaatiomme yhdistettynä joustavaan ja reiluun työaikakäytäntöön antaa mahdollisuuden yksilöllisiin ratkaisuihin eri elämäntilanteiden mukaan.

 Ansettelsestype Fast stilling
Arbeidstid Heltid
Antall ledige stillinger 1
Arbeidsomfang 80 h / 2 vkoa, 37,5 h / vko
Sted Nokia, Tampereen seutu
Fylke Länsi - Suomen lääni
Land Finland
Referansenummer 2017/61
Kontakt
  • Mikko Korhonen, yksikönpäällikkö, 040 726 4953
Publisert 11.10.2017
Søknadsfrist 15.10.2017

Tilbake til ledige stillinger