Infratek Sverige AB

Infratek är en del av VINCI Energies – ett nätverk av 70 000 dedikerade kollegor världen över. Tillsammans jobbar vi för att göra strömförsörjningen säkrare och mer effektiv – från design till underhåll och drift.
www.infratek.se www.vinci-energies.com

Projektverksamheten, med kontor i både Örebro och Västerås, sträcker sig över hela Mälardalen med kunder som EON och Vattenfall. Vi söker nu en projektledare som vill vara med att driva och utveckla våra lokalnätsentreprenader.

Rollen som Projektledare

Du leder teamet och ansvarar för genomförande av projekt och entreprenader på ett affärsmässigt sätt och utifrån en fastlagd projektprocess. Projekten varierar i storlek och komplexitet. Exempel på ansvarsområden:

  • Från kravställning till leverans, löpande uppföljningar med ansvar för kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö.
  • Resursplaning av personal och underentreprenörer med hänsyn till helheten för avdelningen.
  • Du ingår i avdelningens ledningsgrupp där ni jobbar strategiskt och proaktivt med utveckling av verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har projektledarerfarenhet från eldistribution, installation eller entreprenad. Vi ser att du har arbetat i en liknande roll i ett par år, alternativt så har du arbetslivserfarenhet av eldistribution/projektledning i kombination med att du har tillgodogjort dig kunskaper inom dessa områden genom utbildning.

Som projektledare förutsätter vi att du klarar av operativ problemlösning och ser det som ett naturligt inslag i din vardag. Kunskaper i entreprenadjuridik är meriterande samt kunskaper i till exempel EBR, AMA, AB/ABT och någon projektledarcertifiering.

B-körkort är ett krav.Tjänsten utgår från Örebro och resor förekommer i viss utsträckning.

Vem är du?

Du arbetar strukturerat och målinriktat för att slutföra dina uppdrag och agerar på ett förtroendegivande sätt och säkerställer en löpande och god dialog med kund. Du har lätt för att samarbeta och har en förmåga att förmedla information tydligt och enkelt, både skriftligt och muntligt till dina kontaktytor.  

För att lyckas i rollen behöver du ha förståelse för affären samt god planerings- och beslutsförmåga. Vi ser gärna att du har ledarerfarenhet och är trygg i din roll att motivera människor i din omgivning genom ditt ledarskap.

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-24

På Infratek är en kollega alltid nära och vi har kul tillsammans. Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2017/63
Kontakt
  • Robin Eriksson, avdelningschef, 070 321 06 23
Publicerat 2017-11-20
Sista ansökningsdag 2017-12-24

Tilbake til ledige stillinger