Infratek Finland,

Infratek er en del av VINCI Energies – et nettverk av 70 000 dedikerte kollegaer verden over. Sammen jobber vi for å gjøre strømforsyning sikrere og mer effektivt – fra design til vedlikehold og drift. www.infratek.no www.vinci-energies.com  

Me Infratekillä työskentelemme jatkuvasti sen eteen, että moderni yhteiskunta toimisi mahdollisimman hyvin. Rakennamme, huollamme ja turvaamme kriittisen infrastruktuurin – palvelemme sähkönsiirron, rautatiejärjestelmien, sähköturvallisuuden, sähköautojen latauspisteiden ja tunneliturvallisuuden kattavissa projekteissa, laadunvarmistuksessa, asennustöissä, huollossa ja ylläpidossa. Infratek on osa Vinci-konsernia, jolla on noin 190 000 työntekijää ympäri maailman. Infratekissä on 1400 työntekijää Pohjoismaissa, liikevaihdon ollessa noin 330 miljoonaa euroa. Suomessa meitä on tällä hetkellä noin 300 alan ammattilaista. Infratek kasvaa jatkuvasti ja toimimme yli sekä maa- että yksikkörajojen. Käytämme Workplacea (Facebook at Work) keskinäisessä yhteydenpidossamme. www.infratek.fi www.vinci-energies.com

Haemme nyt Verkostosuunnittelijoita

Tehtäviisi kuuluvat jakeluverkon maasto- ja verkonsuunnittelu, materiaalisuunnittelu, työmaanohjaus sekä lupa-asioiden ja maankäyttösopimusten hoitaminen. Sähkö- tai maanmittausalan koulutus antaa hyvät valmiudet tehtävään. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Kokemus vastaavista suunnittelutehtävistä sekä sähköasemaympäristön tunteminen katsotaan eduksi.

Työtehtäviin kuuluu myös varallaoloa sekä viankorjaustehtäviä. Kokemuksesi ja toiveittesi mukaan tehtäviä voidaan suunnata esim. teknisempään rooliin, tai työnjohdollisiin ja esimiespainotteisiin tehtäviin tai vaikka kaikkiin näihin.

Tulet sijoittumaan Jakeluverkkopalvelujen Itä-Suomen yksikköön, toimipaikkasi on ensisijaisesti Iisalmi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta pääsääntöisesti Pohjois-Savon alueella.

Tarjoamme sinulle:

  • haastavat työtehtävät yhteiskunnan kannalta erittäin tärkeällä tekniikan alalla
  • laajat työterveyspalvelut
  • liikunta- ja kulttuuriedut
  • mahdollisuuden edetä uralla henkilökohtaisen kehittymisen myötä

 

Lisätiedot ja hakemukset:

Marko Ukkonen marko.ukkonen@infratek.fi tai Jaakko Tuppurainen jaakko.tuppurainen@infratek.fi

Pyydämme kaikkien lähettämään hakemuksen palkkatoiveineen 4.3.2018 mennessä osoitteeseen working@infratek.fi. Merkitse otsikkokenttään nimesi sekä hakemasi tehtävä. 

Ansettelsestype Fast stilling
Arbeidstid Heltid
Antall ledige stillinger 2
Arbeidsomfang 100%
Sted Iisalmi
Fylke Itä - Suomen lääni
Land Finland
Referansenummer 2018/4
Kontakt
  • Marko Ukkonen, 0505721074
  • Jaakko Tuppurainen, 0401736005
Publisert 13.02.2018
Søknadsfrist 04.03.2018

Tilbake til ledige stillinger