Infratek Sverige AB

Infratek är en del av VINCI Energies – ett nätverk av 70 000 dedikerade kollegor världen över. Tillsammans jobbar vi för att göra strömförsörjningen säkrare och mer effektiv – från design till underhåll och drift.
www.infratek.se www.vinci-energies.com

Rollen som Distributionselektriker

Tjänsten som distributionselektriker omfattar kabel- och luftledningsarbete i Småland. Beredskapsarbete kan ingå i tjänsten. Du kommer arbeta i ett team med andra montörer, maskinister, beredare samt projekt- och produktionsledare i olika konstellationer beroende på arbetes art.

Vem är du?

Teknisk elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande är ett krav. Erfarenhet av tidigare arbete som distributionselektriker är starkt meriterande. Du har en god datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten. Medvetenhet om din och andras säkerhet är en självklarhet. Kravutbildningar såsom arbete på väg och ESA är meriterande.

Din sociala kompetens och samarbetsförmåga bidrar i dina dagliga kontakter i teamet, med kunder och underentreprenörer. Du utför ditt arbete i fält med driv, god planering och känsla för helheten. Du skall trivas med att ha ett fritt arbete där större delen av arbetstiden är förlagd ute i fält. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

På Infratek är en kollega alltid nära och vi har kul tillsammans. Prestigelösheten och hjälpsamheten går som en röd tråd genom företaget och vi ställer upp för varandra och vill att det ska gå bra för alla. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Vi ser med stor ödmjukhet på jobbet som utförs och vet att det alltid finns mer att lära. Utmaningar och problem löser vi tillsammans. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Oavsett roll arbetar vi med siktet inställt på leverans. Det finns en produktiv vilja i varje utförd uppgift, med nöjd kund och slutkund som det huvudsakliga målet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Småland
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2018/39
Kontakt
  • Magnus Berggren tf Avdelningschef, 070-3216828
  • Martin Hjälle, Avdelningschef, 070-7260520
Publicerat 2018-05-17
Sista ansökningsdag 2018-08-22

Tilbake til ledige stillinger