Infratek Sverige AB

Infratek är en del av VINCI Energies – ett nätverk av 70 000 dedikerade kollegor världen över. Tillsammans jobbar vi för att göra strömförsörjningen säkrare och mer effektiv – från design till underhåll och drift.
www.infratek.se www.vinci-energies.com

Vi söker nu en avdelningschef som ska leda vår projektavdelning i Malmö som arbetar med entreprenader inom ny- och ombyggnation av våra kunders distributionsnät i Skåne och Halland.

Avdelningen består av ett 15-tal väldigt kompetenta medarbetare med stort driv, engagemang och yrkesskicklighet. Tillsammans med underentreprenörer omsätter avdelningen ca 80SEK/år.

Som avdelningschef rapporterar du till chefen för Business Unit Syd inom affärsområde Distribution. Du kommer i detta nätverk att ha ett flertal kollegor att samverka med för att utbyta erfarenheter i syfte till gemensam utveckling. Du ingår i ledningsgruppen för Business Unit Syd.

Vårt erbjudande

Som avdelningschef hos oss kommer du att utveckla såväl dina medarbetare som produktion och affär mot uppsatta mål med ökad kvalitet och lönsamhet. Du leder avdelningens ledningsgrupp som verkar tillsammans med dig i ditt uppdrag. Du kommer att ha ansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomiskt resultat, samt utveckling av affären och kundrelationer. Med stort engagemang coachar, stödjer och utvecklar du medarbetarna i din avdelning. 

Avdelningen verkar inom ett affärsområde med tuff konkurrens vilket även ställer höga krav på att utveckla nyttjandet av externa resurser i kombination med egen personal. I rollen krävs en betydande närvaro i verksamheten i syfte att säkerställa framdrift i enlighet med våra rutiner och arbetsbeskrivningar.

Vem är du?

För att trivas i rollen som avdelningschef drivs du av att utveckla verksamhet och engagera medarbetare för att därigenom skapa en trivsam arbetsmiljö och god lönsamhet.

Ditt ledarskap är aktivt, närvarande och tydligt och du skapar förtroende genom att vara kunnig, lyhörd, trygg och prestigelös. Vi söker dig som är målinriktad och driven men som fortfarande har ett ödmjukt sätt. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har relevant utbildning och tidigare erfarenhet av att leda projekt. Tidigare erfarenhet av fullt personal- och resultatansvar är meriterande. Din förmåga att förstå och utrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift är god.

 På Infratek är en kollega alltid nära och vi har kul tillsammans. Prestigelösheten och hjälpsamheten går som en röd tråd genom företaget och vi ställer upp för varandra och vill att det ska gå bra för alla. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Vi ser med stor ödmjukhet på jobbet som utförs och vet att det alltid finns mer att lära. Utmaningar och problem löser vi tillsammans. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Oavsett roll arbetar vi med siktet inställt på leverans. Det finns en produktiv vilja i varje utförd uppgift, med nöjd kund och slutkund som det huvudsakliga målet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2018/88
Kontakt
  • Anders Ericsson, avdelningschef, 070-2131523
Publicerat 2018-10-16
Sista ansökningsdag 2018-11-16

Tilbake til ledige stillinger