Infratek Sverige AB

Infratek är en del av VINCI Energies – ett nätverk av 70 000 dedikerade kollegor världen över. Tillsammans jobbar vi för att göra strömförsörjningen säkrare och mer effektiv – från design till underhåll och drift.
www.infratek.se www.vinci-energies.com

Infratek – med fokus på hälsa, säkerhet, miljö och kvalitet!

Om du trivs i en miljö där du har stor påverkansgrad och där du kommer att arbeta mot en mängd olika kontaktytor så är detta ett jobb för dig. Du kommer bland annat att arbeta tätt med ditt team, chefer och medarbetare i organisationen, kunder samt i nätverk inom Vinci Energies. Rollen kombinerar strategisk höjd med operativt arbete. HSEQ är en väldigt viktig funktion i företaget som går hand i hand med den operativa verksamheten.

HSEQ-chefen sitter i den svenska ledningsgruppen men deltar även i nätverk inom koncernen.

Nu är det dags att fokusera på dig

Vi letar efter dig som på ett handlingskraftigt och förtroendeingivande sätt kan få ett starkt genomslag i organisationen tillsammans med ditt team. Du har flera års erfarenhet av framför allt arbetsmiljö- och säkerhetsområdet, men även kompetens inom miljö och kvalitet. Gärna med erfarenhet från branschen eller en bakgrund inom mark, anläggning eller byggsidan.

Du har tidigare ledarerfarenhet och drivs av att utveckla ditt team och att göra skillnad i den organisation du verkar i. Du är analytisk, och har även förmågan att jobba operativt. Du trivs vidare i en roll där du arbetar utåtriktat i samverkan med andra.

Om du tycker att rollen låter intressant sök gärna så snart som möjligt! Vi ser fram emot din ansökan och kommer sannolikt att kalla till intervjuer löpande under processen.

Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/89
Kontakt
  • Linda Pettersson, 070-684 44 24
Sista ansökningsdag 2018-11-16

Tilbake til ledige stillinger