Infratek Finland, Electrical Grid Finland

Me Infratekillä työskentelemme jatkuvasti sen eteen, että moderni yhteiskunta toimisi mahdollisimman hyvin. Rakennamme, huollamme ja turvaamme kriittisen infrastruktuurin – palvelemme sähkönsiirron, rautatiejärjestelmien, sähköturvallisuuden, sähköautojen latauspisteiden ja tunneliturvallisuuden kattavissa projekteissa, laadunvarmistuksessa, asennustöissä, huollossa ja ylläpidossa. Infratek on osa Vinci-konsernia, jolla on noin 190 000 työntekijää ympäri maailman. Infratekissä on 1400 työntekijää Pohjoismaissa, liikevaihdon ollessa noin 330 miljoonaa euroa. Suomessa meitä on tällä hetkellä noin 300 alan ammattilaista. Infratek kasvaa jatkuvasti ja toimimme yli sekä maa- että yksikkörajojen. Käytämme Workplacea (Facebook at Work) keskinäisessä yhteydenpidossamme. www.infratek.fi www.vinci-energies.com

Toimintamme laajentuessa haemme nyt

Controlleria

sisäistä laskentaamme vahvistamaan ja projektijohtoa tukemaan. Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on jo aikaisempaa kokemusta Controllerin tehtävistä muutaman vuoden ajalta ja projektien osatuloutus sekä budjetointi ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Toimipisteesi sijaitsee yhtiön pääkonttorissa Vantaan Tammistossa.

Odotamme, että sinulla on:

  • tehtävään sopiva kaupallinen koulutus (esim. KTM, tradenomi)
  • sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
  • positiivinen ja aktiivinen työote
  • kykyä työskennellä itsenäisesti
  • halukkuutta kehittää ja uudistaa toimintaympäristöäsi.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, mukavan ja asiantuntevan työyhteisön sekä kilpailukykyisen ansiotason hyvine etuineen ja työaikajoustoineen.

Lisätietoa tehtävästä antaa Petri Niemelä, p. 050 453 3711, ma 5.11. klo 14-15 ja pe 9.11. klo 10-11 välisinä aikoina.

Hae tehtävää 14.11.2018 mennessä lähettämällä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen working@infratek.fi. Mainitsethan viestisi osoitekentässä mitä tehtävää haet.

 

 

Ilmoitusnumero 2018/93
Haku päättyy 14.11.2018 klo 22.59

Tilbake til ledige stillinger