Infratek Sverige AB

Infratek är en del av VINCI Energies – ett nätverk av 70 000 dedikerade kollegor världen över. Tillsammans jobbar vi för att göra strömförsörjningen säkrare och mer effektiv – från design till underhåll och drift.
www.infratek.se www.vinci-energies.com

Gruppchefer till Bana, El och Signal

Vi söker nu Gruppchefer för vår tillväxtresa inom Järnväg och då till våra avdelningar Bana, El och Signal i Stockholm. Du leder din avdelning som arbetar med drift & underhåll samt projekt. De olika avdelningarna består idag av ett 15-tal kompetenta medarbetare med stort driv, engagemang och yrkesskicklighet. Varje avdelning har även ett antal inhyrda underentreprenörer, ca 15 st. Du kommer att vara en viktig del i ledningsgruppen för affärsområdet Järnväg.

Affärsområde Järnväg är ett av fyra affärsområden som idag ingår i Infratek Sverige AB.

Vi erbjuder

Du utvecklar och styr verksamheten med ansvar för säkerhet, personal, budget och ekonomiskt resultat.

Vidare innebär uppdraget att utveckla såväl dina medarbetare som produktion mot uppsatta mål med ökad kvalitet och lönsamhet.

En mycket viktig del av ditt arbete är att coacha, stödja och utveckla medarbetarna i gruppen samt att kvalitetssäkra kompetenser och behörigheter.

I rollen krävs en betydande närvaro i verksamheten i syfte att säkerställa framdrift i enlighet med våra rutiner och arbetsbeskrivningar.

Du ansvarar även för:

  • att arbeta med en långsiktig strategi
  • att aktivt delta i och vara drivande i affärsområdets ledningsgrupp
  • att säkerställa kort och långsiktig personalplanering
  • att säkerställa kvalité samt arbetsmiljöansvar enligt delgering
  • att samtliga lagar, förordningar, myndigheters och organisationers föreskrifter och instruktioner samt Infratek polices, instruktioner och rutiner efterlevs.

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av att utveckla verksamhet och engagera medarbetare för att därigenom skapa en trivsam arbetsmiljö och god lönsamhet.

Ditt ledarskap är aktivt, närvarande och tydligt och du skapar förtroende genom att vara kunnig, lyhörd, trygg och prestigelös. Helhetsfokus liksom fallenhet för att se möjligheter är viktigt för att trivas i rollen. Vi söker dig som är målinriktad och driven men som fortfarande har ett ödmjukt sätt. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att du har relevant teknisk kompetens och ledarskapserfarenhet är meriterande. Din förmåga att förstå och utrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift är god.

Vilka är vi?

På Infratek är en kollega alltid nära och vi har roligt tillsammans. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Det finns en produktiv vilja i varje utförd uppgift, med nöjd kund och slutkund som det huvudsakliga målet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.

Vi undanber oss all kontakt med annons- och rekryteringssäljare då vi valt vårt rekryteringsförfarande.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/94
Kontakt
  • Cecilia Lycke, Affärsområdeschef, 070-726 05 38
  • Lena Berntsson, HRBP, 070-724 97 51
Publicerat 2018-11-07
Sista ansökningsdag 2018-12-07

Tilbake til ledige stillinger