Infratek Norge

Infratek er en del av VINCI Energies – et nettverk av 70 000 dedikerte kollegaer verden over. Sammen jobber vi for å gjøre strømforsyning sikrere og mer effektivt – fra design til vedlikehold og drift. www.infratek.no www.vinci-energies.com  

Infratek søker summer interns som vil være med og forme fremtidens infrastruktur!

I Infratek vil du få mulighet til å bidra til forretningsutvikling innen viktige områder som distribusjonsnett, regionalnett, veilys og ladestruktur for elbiler. Du vil sammen med våre dyktige ansatte være med og løse oppgaver som er relevante for Infratek i Norge.

Vil du være med og løse oppgaver knyttet til fremtidens infrastruktur? Vil du treffe nøkkelpersoner i Infratek i Norge, være med ut i felt, besøke kunder, oppleve befaringer og bli en del av arbeidsmiljøet i et av Norges mest spennende og fremtidsrettede energiselskaper?

Vi leter etter deg som har høy arbeidskapasitet og evner å sette deg raskt inn i nye oppgaver. Vi tror at du som person er nysgjerrig og lærevillig, samt god på å kommunisere med arbeidskollegaer og kunder.

Akkurat som i studiene, vil du hos oss få bruk for dine analytiske egenskaper og en strukturert tilnærming til dine oppgaver. Vi ser etter deg som er handlekraftig og evner å tenke helhetlig samtidig som detaljene er på plass.

Vi tilbyr denne muligheten til motiverte og engasjerte studenter innen Elkraft/Energi og Miljø som ønsker å være med og utgjøre en forskjell i utviklingen av kritisk infrastruktur.

Sommervikariatet varer i ca. 6 uker, fra midten av juni til begynnelsen av august.

Noe du lurer på? Kontakt HR Business Partner Ane Bruaset på tlf. 99580704 for en uforpliktende samtale.

 Ansettelsestype Praca letnia /Zatrudnienie sezonowe
Arbeidstid Heltid
Antall ledige stillinger 4
Arbeidsomfang 100%
Sted Alnabru
Fylke Oslo
Land Norge
Referansenummer 2018/18
Kontakt
  • Ane Bruaset/HR Business Partner, 99580704
Publisert 20.03.2018
Søknadsfrist 06.04.2018

Wróć do ofert pracy